Despre Noi

ECHIPA

Echipa Eurofarma este o echipa tanara, energica si motivata; invatam continuu si incercam sa gasim zi de zi cele mai bune solutii pentru clientii nostri. Avand o structura organizationala cu doar 2 nivele ierarhice, comunicarea si procesul decizional este foarte rapid, ceea ce credem ca ne ofera viteza in solutionarea oricarei cereri.


In ultimii 2 ani am facut investitii importante pentru a asigura calitatea distributiei, avand astfel un depozit central in Bucuresti si 3 depozite in zone strategice din tara; suntem dotati de asemnea cu o flota de 6 masini echipate conform normelor UE in vigoare, care asigura conditiile de temperatura si umiditate specifice fiecarui tip de medicament cu imprimarea tichetului de validare conform normelor.

Comercializam o gama larga de medicamente, originale si generice, si ne straduim sa largim aceasta lista de la o luna la alta. Comercializam de asemeni si produse OTC, para-farmaceutice, dispozitive medicale si teste de laborator. In anul 2013 am obtinut autorizatia si pentru depozitarea si distributia medicamentelor de uz veterinar, arie in care dorim sa ne extindem in viitor.

back to top